Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τον Άρη σε έναν παρασκηνιακό τομέα του ηλιακού σου χάρτη συχνά καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για την ανανέωση και την ανάρρωση. Με τη σημερινή Σελήνη έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του αντίκτυπου που έχεις.

Αυτή η διέλευση σε ευαισθητοποιεί ως προς την απόδοση σου, στο τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι και δεν είναι εύκολο να διαφύγεις της προσοχής. Η προσωπικότητα σου λάμπει κι έτσι δεν περνάς απαρατήρητη από πουθενά.

Δίδυμοι: Οι σχέσεις είναι λίγο πιο πικάντικες σήμερα και ίσως απολαύσεις τις δραστηριότητες με τους άλλους. Η διδασκαλία και η μάθηση μπορεί να είναι στο επίκεντρο και πιθανότατα έρχονται φυσικά.

Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσεις την ιδέα της ανάπτυξης και της βελτίωσης κάτι που σε βοηθά να προχωρήσεις. Συνδέεσαι με τη διαίσθηση σου η οποία σε βοηθά να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα.

Καρκίνος: Κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να προχωρήσεις σε έναν προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο, καθώς η ενθάρρυνση ενός ατόμου μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα αυτήν τη στιγμή.

Μια φιλία μπορεί να γίνει πιο ελπιδοφόρα και μια σχέση να ωφεληθεί από βελτιώσεις. Ενώ η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει μια πιο σοβαρή προοπτική, ο πειραματισμός με ιδέες και η δικτύωση μπορεί να σου φέρουν ευκαιρίες. Έχεις μια σταθερή διαισθητική αίσθηση για τάσεις και λύσεις.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 7ο οίκο σου και είναι μια καλή στιγμή για να στηριχτείς σε κάποιον ή να βάλεις περισσότερη ενέργεια και καρδιά στις σχέσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για να κάνεις συνδέσεις και να ανταμειφτείς από τις αλληλεπιδράσεις.

Οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις σε βλέπουν με θετικότητα ή η εκπλήρωση των καθηκόντων σου να είναι πιο ευχάριστη. Είσαι ανοιχτή στο φλερτ, στις νέες ιδέες και δραστηριότητες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

Ροή Ειδήσεων

Νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια ανακοινώνει ο Κώστας Σκρέκας

Υπενθυμίζεται ότι ως σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου μπορούν...

Καιρός σήμερα: Ζέστη και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα – Πού θα βρέξει

Στην Αττική ο υδράργυρος θα «δειξει» έως 35...

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του...

Κάποιος να μας ακούει για να μην πάθουμε άνοια

Η ουσιαστική επικοινωνία που παρέχει υποστήριξη στους ηλικιωμένους...

Νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια ανακοινώνει ο Κώστας Σκρέκας

Υπενθυμίζεται ότι ως σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα Power Pass  οι δικαιούχοι της αποζημίωσης έως και 600 ευρώ...

Καιρός σήμερα: Ζέστη και βόρειοι άνεμοι σε όλη τη χώρα – Πού θα βρέξει

Στην Αττική ο υδράργυρος θα «δειξει» έως 35 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη έως 34. ...

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος μετά την θανάτωση του χιμπατζή ...