Γιώργος Πατούλης: Ζητά σεβασμό στο παιδί του. Ολα όσα λέει στην επίσημη δήλωσή του

-

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Πατούλης παίρνει θέση, μέσω γραπτής του δήλωσης και ζητά από όλους να σεβαστούν τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή που βιώνει, κυρίως το παιδί του που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.

Επίσημη τοποθέτηση από τον Γιώργο Πατούλη, για πρώτη φορά μετά το θόρυβο που προκάλεσε η αποκάλυψη της συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη, πως εγκατέλειψε τη συζυγική του στέγη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης:

Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.

Ακολουθήστε μας στο facebook κάνοντας Like

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ