Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις συντομεύσεις ή να εκτονώσεις τις απογοητεύσεις σου με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να σε εξοργίσει περισσότερο από το συνηθισμένο και είναι δύσκολο να κάνεις ή να σκεφτείς πολλά άλλα.

Μπορεί να είσαι προσηλωμένη σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι απροετοίμαστη και το κλειδί για να μειώσεις τις πιέσεις είναι να εντοπίσεις περιοχές όπου έχεις ήδη προσπαθήσει να ελέγξεις και στη συνέχεια συνειδητά να τις χαλαρώσεις λίγο.

Δίδυμοι: Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να στρέψουν την προσοχή σου στα βαθύτερα ζητήματα σου ή σε ένα παρατεταμένο πρόβλημα. Μπορεί να είναι καιρός να εξαλείψεις μια συνήθεια που δεν λειτουργεί προς όφελός σου αλλά δεν είναι απλή.

Οι άνθρωποι σήμερα μπορεί να είναι πεισματάρηδες και οι τομείς που νιώθεις να στερείσαι ενέργεια, χρόνο ή χρήμα γίνονται πιο εμφανείς. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να αποφασιστούν οι προτεραιότητες αλλά το να αφήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Καρκίνος: Ο Άρης σήμερα συγκρούεται με τον Πλούτωνα και αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση μεταξύ μιας σχέσης και των καθηκόντων, των ευθυνών ή των στόχων σου.

Πρόσεξε να μην αναλάβεις περισσότερα από ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας. Οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αρκετά απαιτητικοί ή ακόμα και πιεστικοί αυτή τη στιγμή ή μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένη στη μέση μιας μάχης για εξουσία.

Λέων: Μπορεί να εκνευριστείς με ένα θέμα σήμερα, αλλά οι διέξοδοι να εκφραστείς φαίνονται περιορισμένοι. Η επιθυμία να προωθείς την εργασία έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη σου να επεκταθείς, να μάθεις και να βιώσεις τη ζωή σου.

Επίσης με το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να μην είναι εύκολο να γνωρίζεις πότε πρέπει να εγκαταλείψεις ένα επιχείρημα, μια γραμμή σκέψης ή μια δραστηριότητα αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις την ώθηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ροή Ειδήσεων

Γερμανία: Φυσικό αέριο για λιγότερο από τρεις μήνες

Μπορεί η Γερμανία να γεμίζει τις αποθήκες φυσικού...

ΗΠΑ: Ο ποταμός Κολοράντο εκπέμπει SOS

Ορισμένες αμερικανικές πολιτείες θα αναγκαστούν να μειώσουν την...

Σεισμός με συλλήψεις για δωροδοκία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ιάπωνες εισαγγελείς προχώρησαν σε συλλήψεις για...

Γερμανία: Φυσικό αέριο για λιγότερο από τρεις μήνες

Μπορεί η Γερμανία να γεμίζει τις αποθήκες φυσικού αερίου ταχύτερα από κάθε άλλη χρονιά, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να επαρκεί και ο χειμώνας...

ΗΠΑ: Ο ποταμός Κολοράντο εκπέμπει SOS

Ορισμένες αμερικανικές πολιτείες θα αναγκαστούν να μειώσουν την κατανάλωση νερού προκειμένου να αποφευχθούν «καταστροφικές» επιπτώσεις στον ποταμό Κολοράντο, καθώς η περιοχή είναι αντιμέτωπη...

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το ένα από τα αδέλφια που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε κρητικό γλέντι

Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο...