Το Instagram θα επιτρέψει links στα Stories από όλους

Το swipe up γίνεται tap

Στα Instagram Stories μπορεί κανείς να συμπεριλάβει κάποιο link μέσω swipe up, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τους χρήστες που έχουν πάνω από 10.000 ακολούθους. Ωστόσο το Instagram φαίνεται πως θέλει να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε όλους.

Ο επικεφαλής προϊόντων της εταιρίας, Vishal Shah, αποκάλυψε στο TheVerge πως ξεκίνησε μία δοκιμή μικρής κλίμακας, επιτρέποντας στους χρήστες να συμπεριλάβουν links στα stories τους.

Σκοπός είναι να καταλάβει το Instagram πώς θα εκμεταλλευτούν τα links οι χρήστες και θα παρακολουθεί το τύπο των links που αναρτώνται, όντας σε επιφυλακή για spam ή παραπληροφόρηση.

Τα links στα stories δε θα έχουν τη μορφή που έχουν σήμερα, δηλαδή το swipe up. Αντί αυτού, θα υπάρχει ένα sticker το οποίο θα μπορούν να πατούν οι χρήστες για να ανοίξουν το link.

Αυτό είναι το σύστημα του μέλλοντος στο οποίο θέλουμε να καταλήξουμε. Και αυτό ελπίζουμε να κυκλοφορήσουμε, αν δούμε ότι λειτουργεί σωστά.

Τα links θα περιοριστούν για την ώρα στα Stories, χωρίς να υπάρχουν σχέδια για επέκτασή τους στο feed ή σε άλλο μέρος της εφαρμογής. Για τη δοκιμή επιλέγονται άτομα που είναι δραστήρια στο Instagram και έχουν αλληλεπίδραση με κοινό, χωρίς όμως να χρειάζεται να έχουν πάνω από 10.000 ακολούθους.

Ροή Ειδήσεων

Δολοφονία στην Άρτα: Εντοίστηκε ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό...

Άνοια: Το πρώιμο σύμπτωμα που οι περισσότεροι αγνοούν

Η έγκαιρη ανίχνευση της άνοιας μπορεί εν...

Εφορία: Το 92% έχει υποβάλλει δηλώσεις

Με περίπου δύο εβδομάδες να απομένουν πριν από...

Σαφάρι ελέγχων το τριήμερο σε βενζινάδικα, κυλικεία πλοίων, ξαπλώστρες

Εξετάζουν ακόμη και εάν υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα...

Δολοφονία στην Άρτα: Εντοίστηκε ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Εντοπίστηκε στην περιοχή...

Άνοια: Το πρώιμο σύμπτωμα που οι περισσότεροι αγνοούν

Η έγκαιρη ανίχνευση της άνοιας μπορεί εν τέλει να είναι σωτήρια για τον ασθενή και ζωτικής σημασίας για την πορεία της νόσου.Δεν...

Εφορία: Το 92% έχει υποβάλλει δηλώσεις

Με περίπου δύο εβδομάδες να απομένουν πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, τα στοιχεία αναφορικά με τους «συνεπείς» φορολογούμενους...