Πυραυλάνθρωπος πέταξε δίπλα σε αεροπλάνο στο Λος Άντζελες: Τον ψάχνει το FBI

Λες και πρόκειται για σκηνή από ταινία, ο πιλότος της American Airlines που βρισκόταν σε διαδικασία προσγείωσης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου ότι υπήρχε ένας άντρας με jetpack δίπλα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου, ο ιπτάμενος άντρας με τη συσκευή τζετ βρισκόταν περίπου 270 μέτρα από το αριστερό φτερό του αεροσκάφους, ενώ πετούσαν σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.

Το δίκτυο Fox 11 δημοσίευσε το ηχητικό της επικοινωνίας του πιλότου, που αποκαλύπτει το χρονικό των γεγονότων.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άλλος πιλότος ισχυρίστηκε ότι είδε τον πυραυλάνθρωπο και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προειδοποίησαν τα υπόλοιπα αεροσκάφη που ήταν στην εναέρια περιοχή του Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ.

Κι ενώ παρόμοια περιστατικά με πυραυλάνθρωπους να πετούν δίπλα-δίπλα σε αεροσκάφη έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, αυτά επρόκειτο για άκρως προετοιμασμένες επιδείξεις και έλαβαν χώρα σε συγκεκριμένους, ελεγχόμενους εναέριους χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αμερικανική υπηρεσία ερευνών (FBI) εξετάζει τις αναφορές για τον άντρα με το jetpack που πετούσε δίπλα στα αεροπλάνα και προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα και τα κίνητρά του.

Ροή Ειδήσεων

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του...

Κάποιος να μας ακούει για να μην πάθουμε άνοια

Η ουσιαστική επικοινωνία που παρέχει υποστήριξη στους ηλικιωμένους...

Άρης: Ήρθε και ο Νταμπό

Ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο ταξίδεψε...

Ακίνητα: Πιλοτές – νάρκες στις μεταβιβάσεις

«Μπλόκο» σε χιλιάδες μεταβιβάσεις ακινήτων προκαλούν χώροι στάθμευσης...

Θανάτωση Χιμπατζή: Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από κλιμάκιο του ΥΠΕΝ

Αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πραγματοποίησε Αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος μετά την θανάτωση του χιμπατζή ...

Κάποιος να μας ακούει για να μην πάθουμε άνοια

Η ουσιαστική επικοινωνία που παρέχει υποστήριξη στους ηλικιωμένους αποδεικνύεται σωτήρια σε ότι αφορά την διατήρηση των γνωστικών τους ικανοτήτων, παρά τη συρρίκνωση του...

Άρης: Ήρθε και ο Νταμπό

Ο μέσος από την Μπουρκίνα Φάσο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ενώ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει...