Τρεις προτάσεις σε ρολόγια για δώρο στο γαμπρό ή τον μέλλοντα νονό

Έχετε ετοιμάσει τον τέλειο γάμο ή την καλύτερη δυνατή βάφτιση και είναι όλα στην εντέλεια αλλά δεν έχετε ακόμη σε κάποιο από τα διαθέσιμα ρολόγια για δώρο, το ιδανικό δηλαδή δώρο για τον γαμπρό ή τον μέλλοντα νονό;

Τα καταστήματα Βυτόπουλος με το φυσικό κατάστημα στην οδό Δημ. Γούναρη 50 στο Ελληνικό και από το πλήρες ενημερωμένο e-shop www.vitopoulos.gr σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή για ένα διαχρονικό και κομψό δώρο, ένα ρολόι της κορυφαίας ελβετικής εταιρείας Tissot.

Τα ανδρικά ρολόγια αποτελούν το πλέον διαδεδομένο δώρο για αυτές τις περιστάσεις και γιατί όχι;

Ένα ρολόι είναι από τα λίγα αξεσουάρ – κοσμήματα για έναν άντρα.

Μπορεί να συμπληρώσει και να κολακέψει την εμφάνιση ενός άντρα σε μία τόσο ξεχωριστή στιγμή όπως τη μέρα του γάμου του ή τη μέρα που θα γίνει ο πνευματικός πατέρας για το αγγελούδι σας!

Η εταιρεία Tissot είναι από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες Ελβετικές εταιρείες ωρολογίων.

Η πολύ καλή ποιότητά τους σε συνδυασμό τις προσιτές τιμές αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους μαζί με το διαχρονικό σχεδιασμό τους και το αψεγάδιαστο φινίρισμα τους.

Σε όλα τα ρολόγια Tissot θα βρείτε κρύσταλλο από ζαφείρι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές, ατσάλινη κάσα αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου, καθώς και ελβετικούς μηχανισμούς με εξαιρετική ακρίβεια και ποιότητα κατασκευής.

Το σημαντικότερο όμως είναι η πληθώρα σχεδίων και επιλογών που είναι σίγουρο κάποιο να ταιριάζει στο γούστο σας.

1. Tissot Gentleman T127.407.11.041.00

Ρολόι TISSOT Gentleman Powermatic 80 Silicium T127.407.11.041.00

Η σειρά Gentleman αποτελεί τη νεότερη συλλογή σε ρολόγια Tissot.

Aποτελείται από μοντέλα διαχρονικά στην εμφάνιση σε διάμετρο 40mm, σε ποικιλία χρωμάτων καντράν αλλά και επιλογές σε διαφορετικά δεσίματα όπως ατσάλινο ή δερμάτινο μπρασελέ στο χρώμα της επιλογής σας ενώ προσφέρετε με αυτόματο μηχανισμό ή μηχανισμό που λειτουργεί με μπαταρία.

2. Tissot Chrono XL T116.617.16.037.00

Ρολόι TISSOT T-Sport Chrono XL Mε Χρονογράφο και Καφέ Δερμάτινο Λουράκι T116.617.16.037.00

Η σειρά Chrono XL και Gent XL αποτελούν τις δημοφιλέστερες σειρές της Tissot.

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα το ευμεγέθεις καντράν που στην περίπτωση του Chrono XL αγγίζει τα 45mm, ενώ στην έκδοση χωρίς χρονογράφο Gent XL το μέγεθός του είναι στα 42 mm.

Το μεγάλο καντράν και οι έντονες ενδείξεις της ώρας δίνουν ένα μοντέρνο και δυναμικό χαρακτήρα.

Και εδώ οι επιλογές σε χρώματα και διαφορετικά δεσίματα είναι πολλές ενώ υπάρχουν και εκδόσεις με κάσα από ατσάλι και επικάλυψη PVD σε μαύρο ή ροζ χρυσό χρώμα, ενώ παράλληλα θα βρείτε και αρκετές special και limited edition.

3. Tissot Chemin Des Tourelles T099.407.16.048.00

Tissot Chemin des Tourelles Blue Leather Strap T099.407.16.048.00

Από τις ομορφότερες σειρές, ένα κλασσικό μοντέλο στα ανδρικά ρολόγια Tissot.

Ο λόγος φυσικά για τη σειρά Chemin Des Tourelles, αποκλειστικά με αυτόματο Ελβετικό μηχανισμό Powermatic 80 ο οποίος προσφέρει power reserve 80 ωρών και κορυφαία ακρίβεια.

Το ρολόι αυτό είναι η επιτομή της διαχρονικότητας καθώς ισορροπεί αρμονικά στο διαχρονικό σχέδιο αλλά με μοντέρνες διαστάσεις στα 42 mm και τεχνολογίες αιχμής αλλά εξαιρετικό φινίρισμα στο καντράν του ρολογιού με χαρακτηριστικό τα δύο διαφορετικά μοτίβα ένα clouse de paris μοτίβο με πυραμιδικό σχέδιο στον εξωτερικό δακτύλιο και sunburst dial στο κέντρο του καντράν.

Και εδώ οι επιλογές σε χρώματα και δεσίματα θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς, πέραν του κλασικού ατσάλινου μπρασελέ, όπως ασημί και διχρωμίες σε χρυσό και ατσάλι, ακόμα και ροζ χρυσό σε συνδυασμό με ατσάλι!

Υπάρχουν πληθώρα επιλογών μηχανισμών με διαφορετικές λειτουργίες, από τον κλασικό μηχανισμό με ημερομηνία στον πολύπλοκο αυτόματο χρονογράφο ενώ δεν λείπει και η έκδοση GMT με διπλή ώρα!

Ροή Ειδήσεων

Λίβανος: 4 νεκροί και 24 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα κοντά σε νοσοκομείο

Νεκροί και τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα κοντά...

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη ως παράδειγμα προς μίμηση

«Πιστεύω ότι σήμερα δεν συντρέχει ουσιαστικά κανείς από...

Γαστρεντερίτιδα: Εκατοντάδες τα κρούσματα στα Χανιά – Σχεδόν 45 ασθενείς καθημερινά στο νοσοκομείο

Ασταμάτητες είναι οι ροές ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο...

Λίβανος: 4 νεκροί και 24 τραυματίες από ισραηλινά πλήγματα κοντά σε νοσοκομείο

Νεκροί και τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα κοντά σε νοσοκομείο στη Βηρυτό ...

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη ως παράδειγμα προς μίμηση

«Πιστεύω ότι σήμερα δεν συντρέχει ουσιαστικά κανείς από τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα στην υπερδεκαετή κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός  ...

Γαστρεντερίτιδα: Εκατοντάδες τα κρούσματα στα Χανιά – Σχεδόν 45 ασθενείς καθημερινά στο νοσοκομείο

Ασταμάτητες είναι οι ροές ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο των Χανίων, καθώς δεκάδες συνέχιζαν να το επισκέπτονται με έντονα συμπτώματα ακόμη κι εντός του...